Contact

Ne bucurăm dacă ai ceva să ne spui. Poate ne spui ce au însemnat cărțile acestea pentru tine, o amintire legată de ele sau o aventură inspirată de Cireșari. Sau poate ai o întrebare.

Pentru amintiri, impresii și întrebări generale, ne poți scrie pe adresa contact@ciresarii.com. Ne poți trimite și fotografii cu cărțile care și-au găsit loc în biblioteca ta.

Dacă vrei să comanzi cărțile sau ai întrebări despre edițiile publicate în prezent, te rugăm să contactezi Editura Roxel Cart – editură care deține drepturile de publicare.

(link extern)
citat_B_171x161

Îți mulțumim că ești aici, purtând cu tine peste decenii Cireșarii și spiritul lor.

Nimic nu l-ar fi bucurat mai mult pe Constantin Chiriță decât să știe că Cireșarii lui au învins în lupta cu timpul, că au rămas în sufletul copiilor de demult, că încă răzbat până la sufletul copiilor de acum. Sigur că lumea s-a schimbat, sigur că visele și năzuințele sunt altele în prezent, dar faptul că Cireșarii încă se numără printre cele mai apreciate și căutate cărți românești stă mărturie că duioșia, prietenia, solidaritatea, candoarea, entuziasmul și curajul sunt atemporale. Puține lucruri sunt mai frumoase decât o poveste scrisă cu iubire, o poveste care dăinuie! Îți mulțumim.

Diana, Adrian și Victor Chiriță